Skip to main content

Нова сезона на Перфект Јога.

Придружете ни се на часовите по јога и пронајдете внатрешен мир и благосостојба!

Прочитај повеќе
Perfect Yoga
Часови
по Јога
Јога за Почетници
Вторник | 19.15 ч.
Јога за Почетници
Четврток | 19.15 ч.
Летен јога курс
понеделник и среда | 19:00 ч.
Perfect Yoga

Медитација во движење

Во Перфект Јога (Perfect Yoga) – Едукативен и истражувачки центар за јога во Скопје, нудиме јога часови за почетници, средно ниво и напредно ниво, создадени да го подобрат вашето здравје и благосостојба преку практикување на традиционалната уметност на јогата.

Perfect Yoga

Јогата, со вековна традиција, ја пренесе својата изворност, мудрост и пракса до денешни дни.

Јога за Почетници

Ние, луѓето на денешнината сме постојано во некое брзање. Брзаме на работно место, брзаме дома, на состанок, да се сретнеме со пријатели, да ги пречекаме децата…

Јога за ‘Рбет

Здравјето е најголемиот дар на природата и божји благослов за хармоничен, среќен и креативен живот.

Јога Нидра

Недостигот од редовна физичка активност и брзиот ритам на живот водат до замор, поспаност, нервоза, депресија и стрес.

Perfect Yoga

Кокино и Поздравот на Сонцето

Со секој завршен ден правиме уште еден чекор по патот наречен ЖИВОТ.

Perfect Yoga

International Yoga Day

From this year, I pronounce the day after Maha Shivaratri as Yoga Day – International Yoga Day that will be celebrated every year *according to the moon calendar.

Дознај повеќе
Perfect Yoga

2024 Јога Курсови

Ова е летниот распоред на јога курсеви.

Perfect Yoga

Учителот по јога Љубен Луј Ѓорѓиоски, јога практикува веќе 40 год.

Како искусен и реномиран учител по јога, ги одржува редовни и периодични курсеви по јога во нашиот центар. Почетни, Средни и Напредни јога курсеви како и специлализирани јога курсеви: Јога за ‘Рбет, Јога за Бремени и Хапи Јога – Јога за деца и Јога за Деца со Родители.

Perfect Yoga

Јогата беше развиена во Индија пред повеќе од 5,000 години.

Зборот јога првпат беше споменат во најстарите свети текстови, Риг Веда. Долгата и богата историја на јогата може да се подели на четири главни периоди на иновација, пракса и развој.

Вежбај Перфект Јога и биди среќен.

Придружете ни се на часовите по јога и пронајдете внатрешен мир и благосостојба!

Дознај повеќе