Skip to main content

2024 Јога Курсови

Во 2024 година, Перфект Јога – Perfect Yoga ќе понуди нови и возбудливи јога курсеви за сите нивоа на практиканти.

Нашите курсеви се дизајнирани да ви помогнат да ја унапредите вашата јога практика, без разлика дали сте почетник или искусен јога практикант. Ќе имаме различни програми кои вклучуваат основни, средни и напредни јога техники, заедно со специјализирани часови за медитација и дишни вежби.

Придружете ни се во Перфект Јога – Perfect Yoga и откријте како јога може да го трансформира вашето тело и ум. Нашите искусни инструктори ќе ви помогнат да ги достигнете вашите цели и да ја подобрите вашата флексибилност, сила и ментална јасност. Со нашите курсеви, ќе имате можност да учите во поддржувачка и инспиративна средина.

Започнете го вашето јога патување со Перфект Јога – Perfect Yoga во 2024 година и почувствувајте ги бенефитите на оваа древна пракса. Регистрирајте се денес и направете го првиот чекор кон поздрав и посреќен живот.

Perfect Yoga

Интензивен Јога Курс

  • Вторник од 19:15 ч.
  • Четврток од 19:15 ч.
Во ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“, ул Антон Попов (Огњан Прица) бр.2, К.Вода – Центар
Perfect Yoga

Јога во природа

  • Во Јуни секој понеделник и среда од 19:00 ч.
  • Во Јули, Август и Септември вторник, среда и четврток од 19:00 ч.
пред МСУ – МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ – Кале – Скопје
Perfect Yoga

Јога за Почетници

  • Вторник од 19:15 ч.
Во ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“, ул Антон Попов (Огњан Прица) бр.2, К.Вода – Центар
Perfect Yoga

Јога за Почетници

  • Четврток од 19:15 ч.
Во ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“, ул Антон Попов (Огњан Прица) бр.2, К.Вода – Центар
Perfect Yoga

Учителот по јога Љубен Луј Ѓорѓиоски, јога практикува веќе 40 год.

Како искусен и реномиран учител по јога, ги одржува редовни и периодични курсеви по јога во нашиот центар. Почетни, Средни и Напредни јога курсеви како и специлализирани јога курсеви: Јога за ‘Рбет, Јога за Бремени и Хапи Јога – Јога за деца и Јога за Деца со Родители.