Skip to main content

Јога вежби

Следете нè за најновите објави и откријте како јога може да ви помогне да го подобрите вашето здравје и благосостојба.

Со задоволство ве информираме дека Перфект Јога – Perfect Yoga наскоро ќе започне со објавување на статии за корисни јога вежби. Нашите написи ќе ви помогнат да ја подобрите вашата јога практика, без разлика дали сте почетник или напреден практикант. Ќе споделуваме детални инструкции, совети и техники кои ќе ви помогнат да ги совладате различните јога пози и да ја подобрите вашата флексибилност, сила и ментална стабилност.

Со редовна пракса и нашите водичи, ќе можете да го постигнете својот максимален потенцијал и да ја почувствувате моќта на јогата во вашиот секојдневен живот. Започнете со нашите јога вежби и направете го првиот чекор кон поздрав и посреќен живот.

Перфект Јога - Perfect Yoga
Сурја Намаскар Јога вежби

Сурја Намаскар

Сурја Намаскар, познат како Сунчев поздрав, е древна јога пракса која се состои од серија од 12 физички позиции или асани, кои се изведуваат последователно и координирано со дишењето. Оваа…
Perfect Yoga
June 25, 2024